<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=566599290210631&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynti + markkinointi = tehokasta strategiaa

Myynti + markkinointi = tehokasta strategiaa

HubSpotin State of Inbound -tutkimus selvitti monen muun asian ohella myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työtehtävien prioriteetteja.

HubSpotin vuosittain tekemä State of Inbound -tutkimus selvittää myynnin ja markkinoinnin tilaa maailmanlaajuisesti. Tutkimuksessa selvitettiin monen muun asian ohella markkinoinnin ammattilaisten työn prioriteetteja. Vielä vuonna 2015 yritysten markkinoinnin keskeisin prioriteetti oli kontaktien ja liidien lukumäärän kasvattaminen. Uusimmassa tutkimuksessa ykkössijalle nousi kontaktien ja liidien konvertoiminen asiakkaiksi.

Lisäksi tutkimuksessa havainnoitiin myynnin ja markkinoinnin yhteistyön vaikutusta tavoitteiden toteutumiseen. Ylivoimainen enemmistö niistä vastaajista, jotka pitivät yrityksensä markkinointistrategiaa tehokkaana, paljasti, että heidän yrityksessään myynti ja markkinointi toimivat yhteistyössä. Kun myynti ja markkinointi ovat yhteisymmärryksessä, tiimit työskentelevät paremmin yhteen.

Lataa tutkimusraportin tiivistelmä ilmaiseksi täältä ja lue lisää.