<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=566599290210631&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
prami-bg-hero-2

PALVELUT

Tie tuloksiin

Jokainen yritys on omanlaisensa. Palvelumme skaalautuvat niin startupien, kasvuyritysten kuin suuryritystenkin tarpeisiin.

Pyydä tarjous
tuomas-malinen-header

MARKKINOINTI, MYYNTI & ASIAKASPALVELU

Strategia ja konsultointi

Mitä, kenelle, miksi ja miten? Toimiva markkinoinnin ja myynnin strategia sisältää paitsi vastaukset näihin kysymyksiin, myös konkreettisen suunnitelman siitä, miten se toteutetaan.

Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeiden ymmärtämisestä. Mitä lisäarvoa tuotteeni tai palveluni tuottaa? Miten tuotteelle tai palvelulle luodaan kysyntää? Kotiläksyjen lisäksi tehdään konkreettinen aktiviteettitason suunnitelma: määritellään sisällöt, viestit, kanavat ja mittarit. Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty.

Koulutamme tiimit käyttämään myynnin ja markkinoinnin teknologiaa. Konsultoimme parhaat käytännöt, ja autamme ottamaan hyödyt irti HubSpot-teknologiasta. Autamme myös pienemmissä, teknisissä HubSpot-kysymyksissä.

Säästä aikaa ja rahaa HubSpot-käyttöönotossa. Auditoimme nykyisen teknologiapaletin ja integraatiot. Näihin keskitymme: nopeiden tulosten saavuttaminen, markkinointi- ja myyntiprosessien automatisointi, sähköposti- ja sisältöstrategioiden kehittäminen sekä tiimien yhteistyön kehittäminen ja valmennus.

Implementoimme HubSpot Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub sekä CMS Hub -järjestelmiä.

Tarvitsetko asiantuntijaa ratkaisemaan jonkin tietyn HubSpot-ongelman? Autamme mielellämme pienimmissäkin ongelmissa. Tarvittaessa saat myös jatkuvaa kuukausittaista konsultointia.

B2B & B2C

Verkkosivustot vauhdittamaan kasvuasi

Yrityksesi verkkosivuston tulisi olla sen parhaiten menestyvä myyntitykki. Anonyymien sivustokävijöiden sijaan sen pitäisi tuottaa myyntikelpoisia liidejä. Helppo päivittää, ylläpitää, nopea ja turvallinen. Markkinoinnin moottori, jota tiimisi on helppo käyttää.

Sivusto ilman strategiaa ja huolellista suunnittelua on resurssien tuhlausta. Autamme sinua asettamaan oikeat tavoitteet, auditoimaan sivustosi nykyisen sisällön, tekemään kilpailija-analyysin, analysoimaan dataa ja hakusanoja sekä luomaan vankan konversio- ja sisältösuunnitelman.

Informaatioarkkitehtuurin luominen sivukarttojen ja -mallien avulla, tarvittavien moduulien suunnittelu, käyttöliittymien suunnittelu brandiohjeistuksen pohjalta tai kokonaan uusien ulkoasujen luominen.

Rakennamme custom-moduulit ja -teemat, globaalielementit ja navigaatiot. Toteutamme myös HubSpot Marketplace -teeman implementoinnit, HubDB-tietokannat ja dynaamiset sisällöt, Memberships-toiminnot, sähköpostipohjat, CTA:t ja lomakkeet.

Tarvitsetko HubSpot-kehittäjän lyhytaikaiseen projektiisi? Teemat, templatet, moduulit, HubDB-tietokannat, menu-valikot ja navigoinnit? Autamme löytämään ratkaisun pieneenkin ongelmaan.

HubSpot-sivustokehitystä GDD-projektimallilla. Perinteisesti verkkosivustot tehään set & forget-tyylillä. GDD-mallissa sivustoa jatkokehitetään ja laajennetaan suunnitelman mukaisesti. Ensin pilotoidaan pienesti, kerätään dataa ja parannetaan. 

DEMAND GENERATION

Markkinointi ja liidigenerointi

Työskentelemme strategisena kumppanina ja varmistamme, että markkinointisi tuottaa tulosta. Luomme liidigenerointikampanjoita alusta loppuun ja tarjoamme osaavia apukäsiä markkinoinnin toteuttamiseen.

Liidigenerointikampanjat alusta loppuun. Sisällöt, konverstiot, jalkautus, mainonta. Testaa kysyntää, luo kysyntää tai hanki liidejä. 

Lisää liikevaihtoa Facebook-, Instagram- ja LinkedIn-mainonnalla. Etsimme B2C- tai B2B-kohdeyleisösi, luomme tuloksellisia kampanjoita ja mainoksia. Raportoimme kampanjoiden tuoton. Tuemme potentiaalisen asiakkaan ostopolkua journey-based advertising -mallilla.

Google Ads -kampanjat ja mainokset, jotka toimivat käsi kädessä verkkosivustosi sisällön kanssa. Mittaa kampanjoita ja konversioita HubSpot CRM:ssä, jotta näet oikeasti mitkä hakusanat ja mainokset tuottavat liikevaihtoa.

Jos markkinointiresurssit kaipaavat vahvistusta, ja haluat varmistaa, että markkinointi tekee oikeita asioita, ulkopuolinen CMO voi olla järkevä ratkaisu. Tarjoamme ulkoistettua CMO-palvelua tiimillesi tarvitsemasi ajan verran viikossa. Luomme yrityksellesi vahvan markkinointistrategian, aktiviteettitason suunnitelman, selkeät mittarit, ja autamme niiden toteuttamisessa.

Monet haluaisivat saada markkinoinnista irti enemmän, mutta useimmat eivät tiedä miten. Nopeat growth hackit tai tekniset SEO-temput eivät yksin toimi, kun tavoitteena on tehdä tulosta pitkäjänteisesti ja systemaattisesti. Kasvumarkkinointi palveluna on ratkaisu, kun yrityksesi haluaa luoda markkinoinnin avulla ennustettavaa liikevaihtoa. Tiedämme miten kysyntää luodaan ja tavoitteet saavutetaan – viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

LIIKEVAIHDON KASVATTAMINEN

Myy enemmän, myy paremmin

Autamme sinua luomaan lisää liikevaihtoa myynnin teknologian avulla ja valmentamalla myyntitiimejä teknologian käytössä.

Myynnin prosessien ja myynnin teknologian on tarkoitus helpottaa myyntitiimin päivittäistä työtä. Autamme HubSpot-teknologian käyttöönotossa, ja varmistamme, että järjestelmä tukee prosessejasi.

Asetetaan yhdessä järkevät myyntitavoitteet ja luodaan raporttipohjat, dashboardit ja näkymät helppoa ja automaattista KPI-raportointia varten.

Myynti tarvitsee sisältöä ja teknologiaa, joka auttaa heitä myymään nopeammin ja tehokkaammin. Rakennamme myynnille chat-putkia, ajanvarauskalentereita ja automaatioita, luomme asiakastarinoita sekä toimivia sähköpostiviestejä tai niiden automaattisia sarjoja.

Autamme myynnin teknologiassa ja kehitämme prosesseja kanssasi. Voimme ratkaista lyhytkestoisesti tietyn haasteen, tai toimia jatkuvana tukena.

Henkilökohtaista valmennusta tai räätälöity koulutus koko myyntitiimille. Valmennus voi liittyä HubSpot-teknologian käyttöönottoon, prosessien hienosäätöön tai  tarkoittaa yhtenäisten käytäntöjen luomista myyntitiimille.

Valmiina tekemään tulosta? Varaa tapaaminen!

Löydetään yhdessä sopiva ratkaisu yrityksesi haasteisiin.

Olipa mielessäsi vasta alustavia ideoita tai olet jo askeleen pidemmällä pohtimassa eri ratkaisuvaihtoehtoja – keskustelemme mielellämme kanssasi. Palvelumme räätälöidään aina vastaamaan yrityksesi tarpeita ja kasvuvaihetta. Olemme aina vain yhden Slack-viestin päässä, jos tarvitset tukea nopeasti.

MEISTÄ

Mitä voit odottaa yhteistyöltämme?

Asiakkaamme tulevat erilaisista taustoista ja monilta eri toimialoilta. Suurin osa on B2B-yrityksiä, jotka myyvät IT-ratkaisuja, suunnittelua, konsultointia ja muita erikoispalveluja. Jotkut ovat SaaS-yrityksiä, osa taas verkkokauppoja. Olemme ylpeitä saadessamme työskennellä monipuolisen asiakaskunnan kanssa.

Katso referenssit

Olemme ketterä kasvuyritys, joka on erikoistunut HubSpot-teknologiaan. Taustamme on useiden suosittujen pohjoismaisten elektroniikka- ja urheilumerkkien perinteisessä mainonnassa. Nykyisin keskitymme digitaaliseen markkinointiin, myynnin tehostamiseen sekä markkinointi-, myynti- ja asiakaspalvelun teknologiaan.

Teemme valtaosan työstämme HubSpot-alustalla, ja olemme erityisen kiinnostuneita HubSpot-sivustoista. Suunnittelemme ja koodaamme yksinomaan HubSpot CMS -verkkosivustoja.

Miksi me?

Koska me välitämme. Hypoteesit verifioidaan datalla, ja hyödynnämme laaja-alaista kokemustamme parhaan mahdollisen ratkaisun löytämiseksi.  Emme ehkä lupaa kuuta taivaalta, mutta toimitamme sen minkä lupaamme.

Ota yhteyttä

Ota askel kohti ennustettavaa kasvua.