<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=566599290210631&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
prami-bg-hero-2

REFERENSSEJÄ

Voimme auttaa myös sinun yritystäsi

Jokaisesta toteutuksesta emme voi kertoa, mutta tässä on joitakin esimerkkejä työstämme. Olethan yhteydessä, jos haluat tietää lisää.

Varaa tapaaminen
enterprisealumni-logo

EnterpriseAlumni

Solution: Website development and re-platforming // Field: SaaS

EnterpriseAlumni on markkinoiden johtava alusta yritysten alumnisuhteiden hoitamiseen. EnterpriseAlumnin avulla yritysten on helpompi sitouttaa entiset työntekijät, ja rakentaa vahva alumniyhteisö, joka parhaimmillaan tuottaa liiketoiminnallista hyötyä sekä lojaaleja brändin puolestapuhujia. Prami Growth Agency kehitti EnterpriseAlumnin uuden verkkosivuston. Samalla alusta vaihdettiin Wordpressistä HubSpotiin.

enterprisealumni.com
ID Comms

ID Comms

Solution: Website development // Field: Media, B2B

ID Comms auttaa yrityksiä tehostamaan mediaosaamistaan, ja johtamaan mediakumppanuuksia niin, että ne saavat parhaan mahdollisen hyödyn mediainvestoinneistaan. Prami Growth Agency toteutti ID Commsille verkkosivustouudistuksen, jonka tavoitteena oli parantaa sivuston toimivuutta, lisätä SEO-näkyvyyttä ja helpottaa sivuston hallintaa.

www.idcomms.com
Pixie

Pixie

Solution: Website migration // Field: B2B

Pixie on SaaS-työkalu tilitoimistoille. Prami Growth Agency toimi teknisenä HubSpot-konsulttina ja rakensi yritykselle uuden verkkosivuston.

www.usepixie.com
Valoo Täyskuitu

Valoo

Solution: Growth marketing-as-a-service, HubSpot development // Field: Fiber-to-home, B2C

Valoo Täyskuitu tarjoaa valokuituratkaisuja Suomessa. Yritys on todellinen edelläkävijä ainutlaatuisella palvelutarjonnalla ja hinnoittelulla. Autoimme Valoo Täyskuitua kasvattamaan tietoisuutta yrityksen palvelutarjonnasta, ja maksimoimaan tilausmäärät sosiaalisen median mainonnalla sekä hakusanamainonnan avulla. Toimimme myös teknisenä HubSpot-kumppanina.

www.valoo.fi
OGOship

OGOship

Solution: Growth marketing as-a-service // Field: Third-party logistics, B2B

OGOship on nopeasti kasvava 3PL start-up, joka auttaa pieniä ja keskisuuria verkkokauppoja myymään tuotteitaan kansainvälisesti. OGOship toimii Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Loimme OGOshipille markkinointistrategian ja autoimme virtaviivaistamaan heidän markkinointi- ja myyntiteknologiaansa. Tämän lisäksi tuotimme säännöllisen liidivirran myyntitiimille. 3PL-markkina on erittäin kilpailtu, joten on tärkeää, että markkinoinnissa pysytään fokuksessa ja tehdään oikeita asioita oikeaan aikaan.

www.ogoship.com
OGOship

OGOship

Solution: Website re-design // Field: Third-party logistics, B2B

Osana markkinoinnin uudistamista OGOship tarvitsi myös uuden verkkosivuston. Vanha sivusto oli nähnyt parhaat päivänsä, eikä se enää vastannut yrityksen strategiaa ja tavoitteita. Sivustoa oli hankala ylläpitää. Läpinäkyvyyden puuttuessa tulosten seuranta oli hankalaa. Loimme OGOshipin uudelle sivustolle strategian, visuaalisen ilmeen ja toteutimme sivuston HubSpot CMS -alustalle.

www.ogoship.com
OGOship

OGOship

Solution: HubSpot Sales Hub implementation // Field: Third-party logistics, B2B

Yrityksen myyntitiimin kasvaessa OGOship tarvitsi asianmukaiset työkalut. Kokonaiskuva myynnin tehokkuudesta, sekä markkinoinnin ja myynnin sovittaminen yhteen olivat tärkeitä tavoitteita. Implementoimme HubSpot Sales Hub -järjestelmän ja koulutimme myyntitiimit käyttämään sitä.

www.ogoship.com
Eatfinland

EATFinland

Solution: Growth marketing-as-a-service, HubSpot implementation and integration // Field: eCommerce, B2C

EATFinland on kolmessa kaupungissa toimiva ravintolaopas, jonka missiona on edistää suomalaista ruokakulttuuria. Vuosittainen ravintolaopas esittelee 12 ravintojaa jokaisessa kolmessa kaupungissa, ja sisältää houkuttelevia tarjouksia kirjan ostajille. Tavoitteemme on myydä mahdollisimman monta kirjaa tehokkaalla sosiaalisen median mainonnalla.

www.eatfinland.fi
Autoliitto

Autoliitto

Solution: Strategy and concepting // Field: Association, B2C

Ikoninen Autoliitto on maanlaajuinen autoilijoiden etujärjestö. Jäseniä on yli 130 000. Autoimme Autoliittoa uusien jäsenluokkien ja jäsenpalvelujen konseptionnissa.

www.autoliitto.fi
Devisioona

Devisioona

Solution: Strategy, growth marketing-as-a-service, HubSpot implementation // Field: DevOps, B2B

Devisioona on Microsoft-teknologian asiantuntijayritys, joka uudistaa asiakkaidensa liiketoimintaa rakentamalla räätälöityjä sovelluksia ja modernisoimalla integraatioalustoja. Toimimme Devisioonan markkinointikumppanina.

www.devisioona.fi
Siili Academy

Siili Academy

Solution: Website development // Field: IT, B2B

academy.siili.com
Siili

Siili Solutions

Solution: Website development // Field: IT, B2B

www.siili.com
Arkkitehtitoimisto Kanttia2

Arkkitehtitoimisto Kanttia 2

Solution: Strategy, website re-design, growth marketing as-a-service, HubSpot implementation. // Field: Architecture, B2B

Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 uudistaa arkkitehtitoimistojen kenttää tekemällä asioita omalla tavallaan. Laatu, kestävyys, kannattavuus ja vahva asiakasymmärrys ovat Kanttia 2:n ydintä. Toimimme yrityksen markkinointikumppanina.

www.kanttia2.fi
Prodigy Disc Europe

Prodigy Disc Europe

Solution: HubSpot implementation and Shopify integration // Field: eCommerce, B2B & B2C

prodigystore.eu
Happyeco

Happyeco

Solution: Strategy, website development, growth marketing-as-a-service, HubSpot implementation // Field: B2B

www.happyeco.com
Gigantti

Gigantti

Solution: Marketing and advertising // Field: B2C & B2B

www.gigantti.fi
XXL

XXL Sports & Outdoor

Solution: Marketing and advertising // Field: B2C

www.xxl.fi
Plantagen

Plantagen

Solution: Marketing and advertising // Field: B2C

www.plantagen.fi
BuildingPoint Finland

BuildingPoint Finland

Solution: Strategy, growth marketing-as-a-service // Field: B2B

www.buildingpointfinland.fi
Geotrim

Geotrim / Matterport

Solution: Strategy, growth marketing-as-a-service // Field: B2B

www.geotrim.fi
Innoduel

Innoduel

Solution: Strategy, website development, growth marketing-as-a-service // Field: SaaS, B2B

Innoduel on SaaS-palvelu, jonka ydintä on tehdä osallistamisesta ja yhteiskehittämisestä helppoa. Uniikki innovaatio hyödyttää organisaatioita esimerkiksi strategian jalkauttamisessa, johtoryhmätyöskentelyssä, tuotekehityksessä tai vaikkapa organisaation hyvinvoinnin seurannassa.

www.innoduel.com
OptimeSys

OptimeSys

Solution: Strategy, website development // Field: Cyber Security, B2B

www.optimesys.com
Cloud1

Cloud1

Solution: Strategy, website development, growth marketing-as-a-service, HubSpot implementation // Field: DataOps, B2B

www.cloud1.fi

VARAA TAPAAMINEN

Kysy lisää

Keskustele asiantuntijamme kanssa. Kerromme mielellämme lisää toteutetuista projekteista, sekä niiden avulla saavutetuista tuloksista.