<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=566599290210631&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HubSpot Video (ja paljon muuta) on täällä

HubSpot Video (ja paljon muuta) on täällä

HubSpot julkaisi vuosittaisessa INBOUND-tapahtumassa suuren määrän uusia ominaisuuksia sekä kokonaan uusia tuotteita. Yksi uusista ominaisuuksista on HubSpot Video.

HubSpot julkaisi juuri päättyneessä INBOUND-tapahtumassa hurjan määrän uusia ominaisuuksia, päivityksiä tuotteisiinsa sekä kokonaan uusia tuotteita. Täysin uusia ovat esimerkiksi Sales ja Service Hub Enterprise -tuotteet, jotka auttavat suuria yrityksiä tehostamaan työskentelyään yhtenäisen alustan avulla.

HubSpot CMS saatavilla stand alone -versiona

Erittäin hyvä uutinen on myös se, että HubSpot CMS on nyt saatavilla stand alone -versiona. HubSpotin verkkosivuston sisällönhallintajärjestelmä sisältää sisältö- ja SEO-työkalut, formit, CTA:t, web-analytiikan ja integroituu suoraan HubSpotin ilmaiseen CRM-järjestelmään. 

Video hosting HubSpotissa

Eniten spontaaneja jippii-huutoja meillä herätti HubSpot Video -työkalu. Videon merkityksestä markkinoinnissa on puhuttu pitkään. HubSpotin oman video hosting -palvelun ansiosta video integroituu entistä näppärämmin läpi HubSpot-työkalujen valikoiman. Analytiikka videoiden katselusta kertyy samaan paikkaan, kuin muukin markkinoinnin raportointi. Personalisoitujen videoiden hyödyntäminen esimerkiksi myynnin apuna tai asiakaspalvelussa helpottuukin nyt huomattavasti. 

HubSpot Video -työkaluja voi hyödyntää esimerkiksi näin:

1. Lisää video helposti verkkosivuille, blogeihin sekä sosiaalisen median julkaisuihin

Työkalun avulla videon lisääminen somepostauksiin, verkkosivuille sekä blogiin onnistuu helposti. Hei hei hankalat embed-koodit.

2.  Lisää videoon omat CTA:t 

Ohjaa katsojat toivottuun paikkaan katselun jälkeen. Lisää videoon omat call-to-actionit ja hyödynnä videoformaattia liidien generoimisessa. 

3. Hyödynnä videota myynnin työvälineenä

Käytä videota Sales-työvälineissä ja lähetä henkilökohtainen videotervehdys, webinaaritallenne tai demovideo suoraan CRM-järjestelmästä. 

4. Video asiakaspalvelussa

Service Hub -työkalussa video toimii esimerkiksi asiakkaan opastamisessa. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Pitihän sitä testata myös käytännössä. 

  Lue lisää: