<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=566599290210631&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HubSpot CRM integroituu sulavasti WordPress-sivustoihin

HubSpot CRM integroituu sulavasti WordPress-sivustoihin

HubSpotin HubSpot All-In-One Marketing-plugin WordPressille antaa WordPress-käyttäjille avaimet parempaan asiakaskokemukseen ilmaisen HubSpot CRM:n avulla.

Verkkosivusto on yrityksesi paras myyjä. Inboundin aikakautena etsitään entistä enemmän tietoa yritysten verkkosivuilta, ja siksi sivustoon kannattaa panostaa. Ja jotta vaivalla värkätystä sivustosta saadaan parhaat tehot irti, se kannattaa yhdistää tehokkaaseen CRM-järjestelmään. Miten muuten tietäisit, ketkä sivustolla käyneistä vierailijoista ovat kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi, ja miten valmiita he ovat ostamaan niitä?

Yksi esimerkki tällaisesta järjestelmästä on ilmainen HubSpot CRM, joka sisältää tehokkaat sähköpostimarkkinoinnin ja mainonnan työkalut. HubSpotilla on myös oma sivustoalusta, HubSpot CMS, jonka päälle rakennettuna sivusto luonnollisesti saa CRM:n hyödyt automaattisesti toimiakseen kasvun moottorina.

HubSpot flywheel

Aina ei kuitenkaan ole mahdollista siirtää olemassa olevaa sivustoa uudelle alustalle. Silloin sujuvalla integraatiolla on suuri merkitys.

WordPress on yksi käytetyimpiä julkaisujärjestelmiä erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten keskuudessa. HubSpotilla on ollut ilmainen Wordpress-plugin jo usean vuoden ajan, mutta paranneltu versio, HubSpot All-In-One Marketing -plugin, kattaa nyt myös WP Enginen ja helpottaa järjestelmien yhdistämistä entisestään.

Mitä HubSpotin All-In-One Marketing -pluginilla saa?

Pluginin avulla WP Engine -käyttäjät saavat käyttöönsä ilmaisen HubSpot CRM:n ja pääsevät helposti käsiksi kaikkiin sen ominaisuuksiin. Kun käytössä on yksi monipuolinen plugin, se säästää aikaa sekä vähentää tietoturvariskejä ja usean pluginin käytöstä koituvia konflikteja. Ennen kaikkea se mahdollistaa yhtenäisen käyttäjäkokemuksen sivustolla.

HubSpot CRM:n ominaisuuksia ovat mm.

  • Kontaktikanta jopa miljoonalle kontaktille
  • Lomakkeet (myös pop-up -lomakkeet) liidien keräämiseen sivustolla
  • Live chat -palvelu reaaliaikaiseen keskusteluun sivustokävijöiden kanssa, ja botit auttamassa työaikojen ulkopuolella
  • Automaattinen synkronointi HubSpot CRM:n kanssa, jolloin kaikki aktiviteetit päivittyvät reaaliaikaisesti
  • Kävijäseuranta
  • Yksinkertaiset sähköpostiautomaatiot silloin, kun sivustokävijä täyttää lomakkeen tai lataa aineiston
  • Sähköpostimarkkinoinnin työkalut, kuten kontaktilistojen luonti, massasähköpostit ja valmiit viestipohjat
  • Mainonnan työkalut Facebookissa, Googlessa ja LinkedInissä

Plugin on saatavilla kaikille WP Engine -käyttäjille, jotka käyttävät StudioPress Pro -teemoja.

Lue lisää HubSpotin ja WP Enginen yhteistyöstä HubSpotin lehdistötiedotteesta.

Haluatko kuulla lisää HubSpot CRM:stä? Varaa aika, niin jutellaan.

Varaa aika