<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=566599290210631&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Services | Prami Growth Agency

Ennustettavaa kasvua

Palvelumme ovat suunnattu teknologiayrityksille ja asiantuntijaorganisaatioille. Ne tukevat myös pääomasijoittajia, jotka haluavat varmistaa investointinsa tuoton. Työskentelemme yrityksen johdon tukena, tiiviissä yhteistyössä markkinointi- ja myyntitiimien sekä asiakaspidosta vastavien kanssa.

1

Kasvumarkkinointi

Saavuta kasvua ja tuloksia markkinoinnilla. Autamme markkinointitiimejä toteuttamaan markkinointia, jolla on myynnillistä merkitystä. Suunnittelemme ja kehitämme verkkosivustoja, jotka toimivat niin markkinoinnille kuin myynnillekin. Helpotamme asiakasymmärryksen keräämistä ja hyödyntämistä. Tuotamme dataa ja analytiikkaa toimivimpien kanavien ja taktiikoiden selvittämiseksi sekä markkinoinnin tuottavuuden osoittamiseksi.

business-statistics-1

Kasvumarkkinoinnin strategia ja suunnitelma

Tehokas markkinointi tarvitsee vahvan pohjan. Kenelle palveluja myydään, mikä saa asiakkaan viisarin liikahtamaan ja mistä kohderyhmä tavoitetaan? Strategian osana luodaan tavoitteet ja valitaan toimivimmat taktiikat. 

Hinnat ja paketit
business-startup-laptop

Verkkosivustot B2B-yrityksille

Toimiva verkkosivusto palvelee markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua. Se muuttaa liikenteen liideiksi, vakuuttaa ja asiakaspalvelee. Suunnittelemme ja kehitämme verkkosivustoja HubSpot-alustalle.

Hinnat ja paketit
megaphone-1

Lisää tunnettuutta

Lisää tunnettuutta, enemmän liikennettä verkkosivustolle. Autamme kasvattamaan yrityksesi tunnettuutta niissä kanavissa, joissa siitä on eniten hyötyä. Tämä tarkoittaa sisällöntuotantoa verkkosivuille, blogiin, sosiaaliseen mediaan sekä maksettua näkyvyyttä eri kanavissa. 

Hinnat ja paketit
graph

Ostopolkujen kehittäminen

Rakennamme liideillesi polut, jotka auttavat hankintapäätöksen tekemisessä. Tuotamme sisältöjä nurturointiin ja hyödynnämme markkinoinnin automaatiota.

Hinnat ja paketit
magnet

Liidien generointi

Autamme hankkimaan laadukkaita liidejä myynnille. Liidikampanjat, ostopolun vaiheisiin suunnitellut sisällöt, konversiostrategia. 

Hinnat ja paketit
hubspot

Markkinoinnin automaatio ja teknologia

Implementoimme markkinoinnin automaation ja teknologian. Autamme ottamaan teknologiasta täydet hyödyt irti. 

Hinnat ja paketit

2

Myynnin tehostaminen

Autamme myyntitiimejä hyödyntämään modernia teknologiaa, parantamaan tehokkuutta ja osoittamaan myynnin tuottavuuden. Tuotamme myynnin johdolle dataa ja analytiikkaa myynnin kehittämiseksi ja tehostamiseksi. Autamme kuvaamaan prosessit ja kehittämään niitä.

business-increase

Myynnin tuottavuuden tehostaminen

Myynnin aika tulisi käyttää myyntiin. Myynnin on myös tärkeä nähdä, mikä toimii ja mikä ei. Autamme myyntitiimejä tuottavuuden tehostamisessa ja myyntisyklien lyhentämisessä.

Hinnat ja paketit
business-presentation-2

Myynnin raportointi ja johdon tuki

Toistettava, yhdenmukainen myyntiprosessi sekä myynnin tuottavuuden seurata ovat tärkeitä myynnin johdolle. Luomme näkymät, dashboardit ja seurannan myynnin johtamisen tueksi.

Hinnat ja paketit
business-king

Sales Enablement -palvelut

Sales Enablement on tehokkutta parantavia toimintamalleja, työkaluja, datan hyödyntämistä ja myyntiä tukevia sisältöjä – kaikkea mikä auttaa myyntiä keskittymään olennaiseen.

Hinnat ja paketit
hubspot

HubSpot CRM -käyttöönotto

HubSpot CRM yhdistää verkkosivuston, markkinoinnin, myynnin sekä asiakaspalvelun datan yhteen paikkaan. Implementoimme yrityksellesi HubSpot CRM -järjestelmän käyttöön.

Hinnat ja paketit
business-work-station-2

Myynnin automaatio ja teknologia

Vähemmän manuaalista työtä, enemmän aikaa myyntiin. Myynnin automaatio hoitaa liidien rotatoinnin, taskit, notifikaatiot ja sekvenssit. Viestipohjat ja analytiikka parhaiten toimivista asioista hyödyttää koko tiimiä.

Hinnat ja paketit

3

Asiakaspito

Huolehdi siitä, etteivät vaivalla hankitut asiakkaat katoa. Pidä asiakkaasi tyytyväisinä. Hyödynnä modernia teknologiaa ja palvele asiakkaitasi paremmin. 

business-chat-4

Asiakasviestinnän kehittäminen

Luodaan yhdessä suunnitelma lisäarvoa tuottavasta sisällöstä, joka pitää asiakkaasi sitoutuneena. Autamme myös sisällöntuotanossa.

Hinnat ja paketit
smiley-love

Asiakaspoistuman vähentäminen

Kehitetään yhdessä strategia asiakaspoistuman vähentämiseen, ja huolehditaan siitä, etteivät vaivalla hankitut asiakkaat katoa.

Hinnat ja paketit
bubble-chat-double-warning-question-1

Asiakaspalautekyselyt

Mitä asiakkaasi ajattelevat? Autamme keräämään palautetta asiakastyytyväisyydestä, jotta voit kehittää toimintaa.

Hinnat ja paketit
ticket

Help Desk -työkalut

Autamme tiketöintisysteemin käyttöönotossa sekä viestintäkanavien kehittämisessä. Palvele asiakkaitasi esimerkiksi chatin avulla.

Hinnat ja paketit
database-question

Knowledge Base -alustan implementointi

Tarjoa selkeä ja hallittava Knowledge Base, josta asiakkaat voivat etsiä tietoa tuotteestasi. Autamme tietopankin suunnittelussa ja sisällöntuotannossa.

Hinnat ja paketit
computer-imac-smiley-face

Asiakaspalvelun automaatio ja teknologia

Autamme tiketöintisysteemin käyttöönotossa sekä viestintäkanavien kehittämisessä.

Hinnat ja paketit

4

Teknologia & Insight 

Hyödynnä dataa ja teknologiaa ja saa tuloksia systemaattisesti.

hubspot

HubSpot-teknologian konsultointi

Konsultoimme HubSpot-teknologiaan liittyvissä kysymyksissä ja autamme saamaan teknologiasta parhaat hyödyt irti.

Hinnat ja paketit
business-chart-4

Raportointi ja dashboardit

Luomme selkeät raportit ja dashboardit, joiden avulla markkinoinnin, myynnin tai asiakaspidon tehokkutta voi seurata.

Hinnat ja paketit
cog-hand

HubSpot-teknologian käyttöönotto

Mikä toimii, mitä pitää kehittää, mikä aktiviteetti tuottaa liikevaihtoa ja mitä kohtaa tulee muuttaa? Kaikki on mitattavissa. 

Hinnat ja paketit
wave

Analytiikan hyödyntäminen ja suositukset

Konsultoimme toimenpiteet, joita datan perusteella olisi järkevin toteuttaa tulosten kasvattamiseksi.

Hinnat ja paketit

5

Miksi Growth Agency?

Tapamme työskennellä eroaa perinteisistä markkinointi- tai mainostoimistosta. Emmekä ole tyypillisiä myynnin konsulttejakaan. Metodiamme kuvaa termi RevOps, Revenue Operations. Myynnin, markkinoinnin ja asiakaspidon toimintojen yhtenäistäminen liikevoiton kasvattamiseksi.

Varaa tapaaminen

+79%

Enemmän liidejä asiakkaalle

+200%

Lisäys sivustokävijöihin asiakkaalle

5/5

Asiakastyytyväisyys

Etsimässä sopivaa kumppania?

Kerro meille mihin ongelmaan tai haasteeseen olet etsimässä ratkaisua. Autamme mielellämme.

HubSpot Solutions Partner Gold

HubSpot-kumppani

Olemme osa HubSpot Solutions Partner -ohjelmaa.