<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=566599290210631&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
prami-arrows-2

Ennustettavaa kasvua

Palvelumme ovat suunnattu teknologiayrityksille ja asiantuntijaorganisaatioille. Ne tukevat myös pääomasijoittajia, jotka haluavat varmistaa investointinsa tuoton. Työskentelemme yrityksen johdon tukena, tiiviissä yhteistyössä markkinointi- ja myyntitiimien sekä asiakaspidosta vastavien kanssa.

Kasvumarkkinointi

Saavuta kasvua ja tuloksia markkinoinnilla. Autamme markkinointitiimejä toteuttamaan markkinointia, jolla on myynnillistä merkitystä. Suunnittelemme ja kehitämme verkkosivustoja, jotka toimivat niin markkinoinnille kuin myynnillekin. Helpotamme asiakasymmärryksen keräämistä ja hyödyntämistä. Tuotamme dataa ja analytiikkaa toimivimpien kanavien ja taktiikoiden selvittämiseksi sekä markkinoinnin tuottavuuden osoittamiseksi.

info-2

Kasvumarkkinoinnin strategia ja suunnitelma

Tehokas markkinointi tarvitsee vahvan pohjan. Kenelle palveluja myydään, mikä saa asiakkaan viisarin liikahtamaan ja mistä kohderyhmä tavoitetaan? Strategian osana luodaan tavoitteet ja valitaan toimivimmat taktiikat. 

Hinnat ja paketit
info-2

Verkkosivustot B2B-yrityksille

Toimiva verkkosivusto palvelee markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua. Se muuttaa liikenteen liideiksi, vakuuttaa ja asiakaspalvelee. Suunnittelemme ja kehitämme verkkosivustoja HubSpot-alustalle.

Hinnat ja paketit
info-2

Lisää tunnettuutta

Lisää tunnettuutta, enemmän liikennettä verkkosivustolle. Autamme kasvattamaan yrityksesi tunnettuutta niissä kanavissa, joissa siitä on eniten hyötyä. Tämä tarkoittaa sisällöntuotantoa verkkosivuille, blogiin, sosiaaliseen mediaan sekä maksettua näkyvyyttä eri kanavissa. 

Hinnat ja paketit
info-2

Ostopolkujen kehittäminen

Rakennamme liideillesi polut, jotka auttavat hankintapäätöksen tekemisessä. Tuotamme sisältöjä nurturointiin ja hyödynnämme markkinoinnin automaatiota.

Hinnat ja paketit
info-2

Liidien generointi

Autamme hankkimaan laadukkaita liidejä myynnille. Liidikampanjat, ostopolun vaiheisiin suunnitellut sisällöt, konversiostrategia. 

Hinnat ja paketit
info-2

Markkinoinnin automaatio ja teknologia

Implementoimme markkinoinnin automaation ja teknologian. Autamme ottamaan teknologiasta täydet hyödyt irti. 

Hinnat ja paketit

Miksi Growth Agency?

Tapamme työskennellä eroaa perinteisistä markkinointi- tai mainostoimistosta. Emmekä ole tyypillisiä myynnin konsulttejakaan. Metodiamme kuvaa termi RevOps, Revenue Operations. Myynnin, markkinoinnin ja asiakaspidon toimintojen yhtenäistäminen liikevoiton kasvattamiseksi.

Varaa tapaaminen

+79%

Enemmän liidejä asiakkaalle

+200%

Lisäys sivustokävijöihin asiakkaalle

5/5

Asiakastyytyväisyys

  • Työskentelemme ketterästi ja tavoitteellisesti nopeita voittoja kotiuttaen. 
  • Saat käyttöösi Growth-tiimin, joka koostuu eri osa-alueiden asiantuntijoista. 
  • Emme usko pistemäisiin taktiikoihin tai siiloihin. Kasvua tukee kokonaisuus, jossa osa-alueet toimivat saumattomasti yhteen.
  • Jokainen asiakas on erilainen. Analysoimme yhdessä mikä osa-alue vaatii panostuksia, ja mitkä toimet tuottavat tulosta heti. 

Myynnin tehostaminen

Autamme myyntitiimejä hyödyntämään modernia teknologiaa, parantamaan tehokkuutta ja osoittamaan myynnin tuottavuuden. Tuotamme myynnin johdolle dataa ja analytiikkaa myynnin kehittämiseksi ja tehostamiseksi. Autamme kuvaamaan prosessit ja kehittämään niitä.

Myynnin tuottavuuden tehostaminen

Myynnin aika tulisi käyttää myyntiin. Myynnin on myös tärkeä nähdä, mikä toimii ja mikä ei. Autamme myyntitiimejä tuottavuuden tehostamisessa ja myyntisyklien lyhentämisessä.

Hinnat ja paketit

Myynnin raportointi ja johdon tuki

Toistettava, yhdenmukainen myyntiprosessi sekä myynnin tuottavuuden seurata ovat tärkeitä myynnin johdolle. Luomme näkymät, dashboardit ja seurannan myynnin johtamisen tueksi.

Hinnat ja paketit

Sales Enablement -palvelut

Sales Enablement on tehokkutta parantavia toimintamalleja, työkaluja, datan hyödyntämistä ja myyntiä tukevia sisältöjä – kaikkea mikä auttaa myyntiä keskittymään olennaiseen.

Hinnat ja paketit

HubSpot CRM -käyttöönotto

HubSpot CRM yhdistää verkkosivuston, markkinoinnin, myynnin sekä asiakaspalvelun datan yhteen paikkaan. Implementoimme yrityksellesi HubSpot-CRM -järjestelmän käyttöön.

Hinnat ja paketit

Myynnin automaatio ja teknologia

Vähemmän manuaalista työtä, enemmän aikaa myyntiin. Myynnin automaatio hoitaa liidien rotatoinnin, taskit, notifikaatiot ja sekvenssit. Viestipohjat ja analytiikka parhaiten toimivista asioista hyödyttää koko tiimiä.

Hinnat ja paketit

Asiakaspito

Huolehdi siitä, etteivät vaivalla hankitut asiakkaat katoa. Pidä asiakkaasi tyytyväisinä. Hyödynnä modernia teknologiaa ja palvele asiakkaitasi paremmin. 

wrench-screwdriver

Asiakasviestinnän kehittäminen

Luodaan yhdessä suunnitelma lisäarvoa tuottavasta sisällöstä, joka pitää asiakkaasi sitoutuneena. Autamme myös sisällöntuotanossa.

Hinnat ja paketit
wrench-screwdriver

Asiakaspoistuman vähentäminen

Kehitetään yhdessä strategia asiakaspoistuman vähentämiseen, ja huolehditaan siitä, etteivät vaivalla hankitut asiakkaat katoa.

Hinnat ja paketit
wrench-screwdriver

Asiakaspalautekyselyt

Pysy pulssilla. Autamme keräämään palautetta asiakastyytyväisyydestä, jotta voit kehittää toimintaa.

Hinnat ja paketit
wrench-screwdriver

Help Desk -työkalut

Autamme tiketöintisysteemin käyttöönotossa, sekä viestintäkanavien kehittämisessä. Palvele asiakkaitasi esimerkiksi chatin avulla.

Hinnat ja paketit
wrench-screwdriver

Knowledge Base -alustan implementointi

Tarjoa selkeä ja hallittava knowledge base, josta asiakkaat voivat etsiä tietoa tuotteestasi. Autamme tietopankin suunnittelussa ja sisällöntuotannossa.

Hinnat ja paketit
wrench-screwdriver

Asiakaspalvelun automaatio ja teknologia

Autamme tiketöintisysteemin käyttöönotossa, sekä viestintäkanavien kehittämisessä.

Btn Simple

Teknologia & Insight 

Hyödynnä dataa ja teknologiaa ja saa tuloksia systemaattisesti.

HubSpot-teknologian konsultointi

Konsultoimme HubSpot-teknologiaan liittyvissä kysymyksissä ja autamme saamaan teknologiasta parhaat hyödyt irti.

Hinnat ja paketit

Raportointi ja dashboardit

Luomme selkeät raportit ja dashboardit, joiden avulla markkinoinnin, myynnin, tai asiakaspidon tehokkutta voi seurata.

Hinnat ja paketit

HubSpot-teknologian käyttöönotto

Mikä toimii, mitä pitää kehittää, mikä aktiviteetti tuottaa liikevaihtoa ja mitä kohtaa  tulee muuttaa? Kaikki on mitattavissa. 

Hinnat ja paketit

Analytiikan hyödyntäminen ja suositukset

Konsultoimme toimenpiteet, joita datan perusteella olisi järkevin toteuttaa tulosten kasvattamiseksi.

Hinnat ja paketit
hubspot-solutions-partner-gold

HubSpot-kumppani

Olemme osa HubSpot Solutions Partner -ohjelmaa. 

Etsimässä sopivaa kumppania?

Kerro meille mihin ongelmaan tai haasteeseen olet etsimässä ratkaisua. Autamme mielellämme.