<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=566599290210631&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Oppaat ja työkalut

Ladattavat oppaat ja työkalut inbound-markkinoinnin ja -myynnin suunnitteluun.

Kasvumarkkinoinnin opas teknologiayrityksille
Kasvumarkkinoinnin opas teknologiayrityksille

Lisää yrityksen tunnettuutta, hanki uusia asiakkaita ja kehitä myönteistä työnantajakuvaa. Yrityksen tunnettuutta pitäisi lisätä, uusia asiakkaita hankkia ja houkutella uusia työntekijöitä – mutta miten? Teknologiayritysten kasvumarkkinointiopas antaa konkreettista apua ja työkaluja.

Lataa opas
Kasvua kiihdyttävä verkkosivusto – Growth-Driven Design [eBook] | Prami Growth Agency
Kasvua kiihdyttävä verkkosivusto

Verkkosivuston tulee mahdollistaa yrityksen kasvu, ei olla sen esteenä. Staattinen, hidas ja heikosti päivitettävä sivusto voi olla jarru kasvulle. Oppaassa kerrotaan, miten sivusto saadaan tuottamaan ja miten sivustouudistuksen voi toteuttaa paremmin.

Lataa opas
30 tehokasta markkinointi-ideaa liidigenerointiin [eBook]
30 tehokasta markkinointi-ideaa liidigenerointiin

Tasaisesti rullaava liidigenerointi pitää myyntikoneiston käynnissä ja myyntihenkilöstön tyytyväisenä. Kuitenkin moni markkinoija tuskailee liidigenerointikampanjoiden tehottomuuden kanssa.

Lataa opas
Sales Playbook myynnin tehostajana
Sales Playbook myynnin tehostajana

Sales Playbookia sovelletaan myyntiprosessin aikana. Siinä myynnin toimivimmista taktiikoista ja toiminnan malleista valitaan kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten sopiva toimintatapa.

Lataa opas
Kuinka tehdä Inbound-markkinointikampanja
Kuinka tehdä Inbound-markkinointikampanja

Lataa ilmainen checklist, ja vältä yleisimmät inbound-markkinoinnin kompastuskivet. Helppo muistilista auttaa luomaan rungon kampanjasuunnitteluusi.

Lataa checklist
SMART Marketing Goals -laskuri
SMART Marketing Goals -laskuri

Lisää kävijöitä sivustollesi, uusia liidejä vai lisää asiakkaita? Ilmainen SMART Marketing Goals -laskuri auttaa määrittelemään markkinointisi tavoitteet.

Lataa laskuri
Montako liidiä tarvitset?
Montako liidiä tarvitset?

Paljonko on vähän, paljon tai sopivasti? Laske montako sivustokävijää ja liidiä tarvitset, jotta pääset myynnillisiin tavoitteisiisi.

Lataa laskuri
speed-gauge
Testaa miten hyvä sivustosi on

Testaa sivustosi tila ja lähetä se testattavaksi! Saat tulokset nykytilanteesta muutamassa minuutissa. Analyysi käy läpi yli 70 sivuston nopeuteen, hakukoneoptimointiin ja mobiiliystävällisyyteen liittyvää tekijää ja tuottaa niistä raportin.

Testaa
wrench-screwdriver
Growth-Driven Design – Ideoiden priorisointi

Growth-Driven Design -prosessin osana ideoidaan kehitysehdotukset verkkosivustolle. Järjestä ideat neljään eri kategoriaan valmiin Excel-pohjan avulla. Saat ideoiden A-sarjan, joiden toteuttamisesta kannattaa aloittaa ensimmäiseksi.

Lataa
wrench-screwdriver
Myynnin ja markkinoinnin sisällöt järjestykseen

Pidä myynnin ja markkinoinnin sisällöt siististi järjestyksessä. Auta myyntiä löytämään tuotetut sisällöt ja resurssit helposti yhdestä paikasta. Lataa valmis Excel-pohja, jossa sisällöt järjestetään kolmeen eri kategoriaan.

Lataa

Haluatko tietää lisää?
Ota yhteyttä

Voit koska tahansa ottaa yhteyttä, jos asia kiinnostaa tai haluat tietää siitä lisää.