<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=566599290210631&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HubSpot käyttöön heti kumppanilta

HubSpot-lisenssin voi hankkia itse tai sertifioidun kumppanin kautta. Tässä 5 syytä, miksi käyttöönotossa kannattaa suosia sertifioitua HubSpot-kumppania.

HubSpot-kumppani avuksi

Miksi ostaa kumppanilta?

 

Teknologian käyttöönotto HubSpot-kumppanin avulla vähentää häslinkiä ja säästää aikaa (ja rahaa). 

1. Käytä rahat työhön

Kun ostat lisenssit sertifioidun HubSpot-kumppanin kautta, säästät aina käyttöönottoon liittyvät onboarding-kulut. Riippuen järjestelmien versioista, säästö voi olla mittava. Saman rahan voi käyttää itse tekemiseen: strategiaan, suunnitteluun, ostajapersoonien ja ostopolun luomiseen, myynnin ja markkinoinnin yhteistyön kehittämiseen tai markkinoinnin sisältöjen tuottamiseen – esimerkiksi. Tutustu hinnastoon.

2. Paikallista asiantuntemusta

HubSpot-kumppanilta saat palvelua omalla kielellä. Järjestelmään tarvittavien elementtien lokalisointi sujuu helpommin paikallisen, samaa kieltä puhuvan kumppanin avustuksella. Samalla alueella toimivalla kumppanilla on myös enemmän paikallista asiantuntemusta.
 

3. Koulutamme käyttäjät

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme eivät jää markkinointiteknologiansa kanssa yksin. Panostamme käyttäjien koulutukseen ja varmistamme, että saat täyden hyödyn irti järjestelmästäsi. Teknologia ei hyödytä ketään, jos sitä ei käytetä.

4. Suosittelemme järkevän teknologiapaketin

Suosittelemme teknologiapaketin, joka sisältää tarpeeksi ominaisuuksia, mutta ei sellaisia, joita et tarvitse. Tutustu tuotteisiin: HubSpot MarketingHubSpot Sales, HubSpot CRM, HubSpot CMS.


5. Vältät yleisimmät sudenkuopat

Toisinaan käsien on hyvä olla syvällä savessa, toisinaan on tarpeen keskittyä olennaiseen. Teknisten nippeleiden kanssa painiskelu voi hyvin olla asia, joka kannattaa suosiolla jättää niille, jotka jo sen osaavat. Teknologiasta ei ole hyötyä, jos se pölyttyy pöydällä. Tiedämme miten organisaation saa sitoutettua uuden teknologian käyttöön.

5. Nopea käyttöönotto

Ilmainen CRM on käyttövalmis minuuteissa. Markkinoinnin automaatiota ja myynnin teknologiaa voi sen jälkeen ottaa käyttöön ketterästi vaiheittain.

 

Palvelut ja hinnat

Haluatko tietää lisää?
Ota yhteyttä

Voit koska tahansa ottaa yhteyttä, jos asia kiinnostaa tai haluat tietää siitä lisää.